Sagt om oss

Torill och Terje höll en väldigt inspirerande och mycket uppskattad kurshelg i Umeå hösten 2023 med hela 8 workshops i milonga, allt ifrån mer basics som passar den inte så vane tangodansaren till mer avancerade turer inklusive deras egna favoriter. De är pedagogiska, superduktiga på att förklara, anpassa och stegra innehållet successivt, och levererar med mycket musikalitet och humor. Kurserna var mer än fullbokade och sammanlagt deltog nära 80 mycket nöjda personer från hela norra Sverige och med bara superlativer till övers!

Charlotte Häger, Tango Norteño

Torill og Terje formidler TANGO, teori og praksis, på en tydelig og inspirerende måte med en befriende dose trønder-humor. Som instruktører utfyller de hverandre godt, og både fører- og følgerperspektivet belyses grundig.
Under praktiske øvelser er de flinke til å «se alle» og gi individuell veiledning.
Vi håper å få besøk av dem igjen

TANGO BANCO, Lillehammer

Jeg synes dere er flinke (pedagogiske) til å undervise, ja nesten litt for snille.

Jan Håvard

Vi likte veldig godt dere som instruktører. Både hvordan dere samhandlet og hvordan dere fikk det til å bli et avslappet og interessant kurs, med litt historie bak selve tangoen.
Dere klarte også å få frem tangokosen. Og jeg opplevde også en god respekt for oss som kursdeltakere, som om dere fant oss der vi var og ledet oss dit vi skulle, enn å bare vise oss fra deres eget ståsted.

Marina og Torbjørn